9.1 C
Koprivnica
Utorak, 27. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PRVOSTUPANJSKA PRESUDA

Svega godinu dana zatvora za silovanje djevojčice u Ludbregu, traži se veća kazna
S

Dogodilo se u srpnju 2018. godine.

Ne propustite

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu podnijelo je žalbu protiv prvostupanjske presude Županijskog suda u Varaždinu kojom je 25-godišnjak proglašen krivim zbog počinjenja kaznenog djela silovanja te osuđen na godinu dana zatvora.

Državno odvjetništvo RH u službenoj objavi podsjeća kako je optuženik proglašen krivim za navedeno gnjusno djelo počinjeno u srpnju 2018. godine u Ludbregu. Žrtva je tada imala svega 15 godina.

– Žalba je podnesena zbog odluke o kazni jer državno odvjetništvo smatra kako je sud neosnovano optuženiku odmjerio kaznu zatvora u najkraćem propisanom trajanju i da je, s obzirom na težinu i okolnosti počinjenja kaznenog djela te njegove posljedice, bilo nužno izreći optuženiku kaznu zatvora u duljem trajanju – objašnjeno je.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Na svu sreću

Učenik koji je danas skočio s prvog kata škole nalazi se izvan životne opasnosti

Izvijestili smo danas o učeniku koji je stradao u padu s prvog kata Osnovne škole u Ludbregu. Kako doznaje Dnevnik.hr,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×