12.6 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 27. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Sveučilište Sjever i Hrvatsko narodno kazalište u Varaždinu potpisali ugovor o suradnji
S

Ne propustite

Sveučilište Sjever i Hrvatsko narodno kazalište u Varaždinu potpisali su Ugovor o suradnji kojim se uređuje suradnja u održavanju dijela nastave za studente Sveučilišta. Ugovorom je predviđeno da će studenti studija Multimedije, oblikovanja i primjene, Medijskog dizajna, Poslovanja i menadžmenta u medijima te Novinarstva moći dio praktične nastave obaviti u HNK u Varaždinu.

Spomenuti ugovor nastavak je suradnje dviju institucija koja je, između ostalog, omogućila studentima Sveučilišta upoznavanje s najmlađom nacionalnom kazališnom kućom i rezultirala kvalitetnim studentskim radovima, dio kojih je građanima Varaždina predstavljen na izložbi fotografija prije točno godinu dana u prostorima Galerijskog centra Varaždin. Ugovor su potpisali intendantica HNK u Varaždinu, mr.sc. Jasna Jakovljević i rektor Sveučilišta Sjever prof. dr.sc. Marin Milković koji je istaknuo kako se nada da će suradnja rezultirati mnogim kvalitetnim studentskim radovima i novim izložbama.

Potpisivanjem Ugovora o suradnji HNK Varaždin osigurat će uvjete za praktični rad studenata na pojedinim kolegijima, kao i mentore koji će ih uputiti u pojedine segmente kazališne umjetnosti i poslovanja nacionalnog teatra, čime će studenti najmlađeg hrvatskog sveučilišta steći vrijedna iskustva korisna u budućem radu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Zlatna od glave do pete, ova žena ruši sve mitove o godinama, nama je baš mrak!

Pa godine ovo, pa godine ono. Što se smije, a što se ne smije nositi. Ma da... Žene budite...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×