Sveučilište Sjever Koprivnica organizira online konferenciju koja će se održati danas u 14.05.
Radi se o konferenciji na kojoj će se govoriti o tome kako je kriza s koronavirusom utjecala na prehrambenu industriju.
– Online konferencija “Kako je prehrambena industrija preživjela COVID-19 krizu i što smo iz toga naučili” namijenjena je svima koji se bave proizvodnjom i preradom hrane ili ih zanima prehrambena industrija. Iz COVID-19 krize vidjeli smo da je izuzetno važno biti samodostatan i imati jaku prehrambenu industriju. Ljudi će se tijekom krize lako odreći putovanja, kupovine automobila ili elektronike, ali hrana će se uvijek kupovati jer je ona nužna za život – kažu organizatori.
Konferenciju organiziraju Odje
- predstavnici Ministarstva
poljoprivrede - Mišel Jakšić, Gradonačelnik
Koprivnice - Dalibor Kezele, Direktor sektora poljoprivrede Podravke
- Tatjana Petričušić, Specijalist za komunikacije, Carlsberg
Croatia - Danijel Radek, Direktor, LD Brewery
- Dijana Posavec, Ravnateljica
Centra dr. Rudolf Steiner - Suzana Operman, viša stručna suradnica, Hrvatska gospodarska komora, Županijska komora Koprivica
- Bojan Šarkanj, Pročelnik Odjela za prehrambenu tehnologiju Sveučilišta Sjever
Konferenciji možete pristupiti na linku meet.google.com/wkn-