Brojni sudionici

Sveučilište Sjever ugostit će online konferenciju, saznajte kako je prehrambena industrija preživjela COVID-19 krizu

Konferenciju organiziraju Odjel za prehrambenu tehnologiju Sveučilišta Sjever i Hrvatska gospodarska komora, Županijska komora Koprivnica.

11:53h
0
Sveučilište Sjever // Foto: Sveučilište Sjever

Sveučilište Sjever Koprivnica organizira online konferenciju koja će se održati danas u 14.05.

Radi se o konferenciji na kojoj će se govoriti o tome kako je kriza s koronavirusom utjecala na prehrambenu industriju.

– Online konferencija “Kako je prehrambena industrija preživjela COVID-19 krizu i što smo iz toga naučili” namijenjena je svima koji se bave proizvodnjom i preradom hrane ili ih zanima prehrambena industrija. Iz COVID-19 krize vidjeli smo da je izuzetno važno biti samodostatan i imati jaku prehrambenu industriju. Ljudi će se tijekom krize lako odreći putovanja, kupovine automobila ili elektronike, ali hrana će se uvijek kupovati jer je ona nužna za život – kažu organizatori.

Konferenciju organiziraju Odjel za prehrambenu tehnologiju Sveučilišta Sjever i Hrvatska gospodarska komora, Županijska komora Koprivnica. Sudionici su:

  • predstavnici Ministarstva poljoprivrede
  • Mišel Jakšić, Gradonačelnik Koprivnice
  • Dalibor Kezele, Direktor sektora poljoprivrede Podravke
  • Tatjana Petričušić, Specijalist za komunikacije, Carlsberg Croatia
  • Danijel Radek, Direktor, LD Brewery
  • Dijana Posavec, Ravnateljica Centra dr. Rudolf Steiner
  • Suzana Operman, viša stručna suradnica, Hrvatska gospodarska komora, Županijska komora Koprivica
  • Bojan Šarkanj, Pročelnik Odjela za prehrambenu tehnologiju Sveučilišta Sjever

Konferenciji možete pristupiti na linku  meet.google.com/wkn-yetp-srk

čitam...
Loading...