12.4 C
Koprivnica
Četvrtak, 18. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
2018. pred vratima

Svi gradovi osim jednog novu godinu dočekuju koncertima i zabavnim programom, evo što se sve sprema
S

Građani će moći provesti zadnju večer 2017. godine i ući u 2018. uz koncerte, kuhano vino, hranu i ostale uobičajene sadržaje, no neki će ipak morati dočekati novu godinu u vlastitom aranžmanu.

Ne propustite

Već se tradicionalno na gradskim trgovima i javnim mjestima Podravine i Prigorja dočekuje nova godina. Građani će moći provesti zadnju večer 2017. godine i ući u 2018. uz koncerte, kuhano vino, hranu i ostale uobičajene sadržaje, no neki će ipak morati dočekati novu godinu u vlastitom aranžmanu.

U Koprivnici će biti cjelovečernja zabava posljednje večeri prosinca uz koncert Ivana Zaka, koji je s Koprivničancima već stvorio posebnu vezu svojim čestim koncertima u gradu. Uz njega se dočekala i 2016. godina, a i sada će svojim hitovima podizati temperaturu od 23.30. Osim toga, Zak će održati još jedan koncert u Koprivnici, i to u 12.30 u Domu mladih.

Križevci će dočekati 2018. godinu u sklopu Adventa u Križevcima. Od 22 sata nastupit će Tamburaški sastav Svita, a ponoć će se dočekati uz vatromet. Naravno, tu je i ostala ponuda hrane, pića i zabave koja već danima puni križevački advent.

Utvrda Stari grad bit će glavno mjesto zabave u Đurđevcu. Tamo će od 23 sata okupljene zabavljati Black Tatoo Band, a bit će tu i kuhano vino, čaj, lampioni i vatromet.

U Ludbregu su odlučili ne priređivati organizirani doček na gradskom trgu. Kako nam je rekao gradonačelnik Dubravko Bilić, odluka je nastala na temelju iskustava iz prijašnjih godina, kada se doček na otvorenome redovito pretvarao u festival pucanja petardi.

Općina Pitomača će već tradicionalno dočekati novu godinu na Trgu Kralja Tomislava. Program započinje u 23 sata, a za svirku je zadužen Tamburaški sastav Korak iz Bjelovara.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Za svakoga nešto

ĐURĐEVO Proljetni sajam, ribičija, izložba vina i legendarni Jole čekaju Picoke u vikendu punom događanja

Nastavlja se obilježavanje Đurđeva u Đurđevcu, a brojni zabavni sadržaji ispunit će vikend pred nama. Danas u 18 sati Danijela...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×