Drska krađa

SVJEDOČILI SMO BIJEGU Lopov zgrabio parfeme i u filmskoj trci pobjegao prodavačici, automobilu i policiji

Prodavačica se dala u trk za njim, no nije imala šanse, a bio je brži i od automobila u kojem mu je prolaznik pokušao presjeći put.

15:36h
0
Ilustracija// Foto: Kristina Kos

Kradljivac koji se namjerio na skupe parfeme iz trgovine Müller dao se u pokušaj filmskog bijega, no za razliku od filmova gdje dobri momci pobijede, on je zapravo i uspio. Barem zasad.


Prema neslužbenim izjavama očevidaca, mlađi muškarac u smeđoj jakni je tijekom kupnje u koprivničkom Mülleru u košaricu stavio nekoliko bočica parfema. Nakon toga je jednostavno odložio košaricu i s parfemima istrčao iz trgovine.

Nakon toga smo i sami svjedočili demonstraciji zavidnih atletskih sposobnosti sprinta preko parkirališta koprivničkog Trgovačkog centra.

Prodavačica se dala u trk za njim, no nije imala šanse, a bio je brži i od automobila u kojem mu je prolaznik pokušao presjeći put. Na kraju je zajedno sa svojim mirisnim plijenom nestao u obližnjem polju.

Policija je ubrzo došla na mjesto događaja, no lopov je zasad umaknuo. Ipak, nadzorne kamere su ga vjerojatno snimile, što bi se moglo pokazati nedostatkom u njegovu planu.

čitam...