22.9 C
Koprivnica
Petak, 14. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Svjetski dan hepatitisa
S

Ne propustite

Povodom Svjetskog dana hepatitisa 2013. koji se obilježava 28. srpnja u cijelome svijetu, provodimo kampanju pod sloganom Saznaj – Suoči se – To je hepatitis…

U sklopu naše kampanje u suradnji s Infektološkim odjelom OB Koprivnica, organizirati ćemo informativne pultove u gradovima:

25. srpnja 2013. godine
– u Đurđevcu od 09,00 – 10,00 sati na glavnom ulazu u gradsku tržnicu

26. srpnja 2013. godine
– u Križevcima od 09,00 – 10,30 sati na Strossmayerovom trgu i

28. srpnja 2013. godine
– u Koprivnici od 10,00 do 11,30 sati na Zrinskom trgu

Na info-pultovima dijeliti ćemo edukativne letke a liječnici infektolozi će građanima davati stručne informacije o virusnim hepatitisima.

31. srpnja 2013. godine organizirati ćemo testiranje građana na hepatitis C na Infektološkom odjelu OB Koprivnica u vremenu od 10,00 do 12,00 sati. Testiranje se organizira za sve zainteresirane građane i besplatno je.

Cilj naše kampanje je podizanje razine svjesnosti o hepatitisu kod građana naše županije. Obilježavanjem Svjetskog dana hepatitisa želimo ukazati ljudima da je hepatitis uvijek prisutan u njihovoj blizini iako je to bolest o kojoj se malo govori i o kojoj velika većina ljudi jako malo zna, te ukazati na činjenicu  da ova opaka bolest pogađa svaku 12. osobu na svijetu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Osvojili trostruku krunu

Graničar iz Đurđevca imao sezonu iz snova, Radman: Fokus je na domaćim dečkima, a u subotu možemo ostvariti najveći uspjeh u povijesti

Nogometni klub Graničar iz Đurđevca proživljava svoje najuspješnije dane. Seniorska momčad s gotovo pa savršenim omjerom okitila se naslovom prvaka...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×