24.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 14. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Tamburaški ansambl Podravina u subotu nastupa u Koprivnici
T

Ne propustite

Nakon premijernog koncerta održanog u u Đurđevcu, Tamburaški ansambl Podravina koprivničkoj publici predstavit će se 8. siječnja 2011. godine u Domu mladih s početkom u 19 sati u organizaciji Glazbene mladeži Koprivnica.

Početkom godine, na inicijativu izuzetno nadarenog, mladog muzičara Krunoslava Benka, okupilo se 13 ponajboljih tamburaša iz Podravine čiji članovi dolaze iz Koprivnice, Đurđevca, Virja, Molvi i Ferdinandovca, s ciljem promoviranja tambure kao instrumenta na kojem je moguće odsvirati sve zamislivo.

Članovi su mladi studenti i visokoobrazovani ljudi zaposleni u različitim poslovnim branšama, kojima je zajednička ljubav prema tamburi i muziciranju – Dario Raknić i Marko Širec iz Ferdinandovca, Nikola i Tomislav Valentić iz Molvi, Kruno Gabaj, Boris Matoničkin i Denis Tkalčec iz Virje, Mario Matkov, Mario Golub i Krunoslav Benko iz Đurđevca, te Marko Patrčević, Jura Hrenić i Darko Hrženjak iz Koprivnice.

Ulaznice po cijeni od 30 kuna mogu se nabaviti u Domu mladih, Šarenom dućanu i caffe baru Tempo.

Izvor: Glas Podravine

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

OŠ Molve

FOTO Učenici iz Molvi prisustvovali na okruglom stolu “Gen Z Akademija”, nakon toga uslijedilo je fotografiranje s influenserima

U utorak, učenici 7. i 8. razreda Osnovne škole Molve prisustvovali su okruglom stolu pod nazivom "Gen Z Akademija"...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×