19.9 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
SPK RITAM KOPRIVNICA

Tara Kereša i Dominik Sabolić državni prvaci u latinsko-američkim plesovima, Klara Senjan srebrna
T

Ponosni smo na njihov trud i redovito treniranje. U iznimno velikoj konkurenciji postigli su zavidne rezultate i na tome im čestitamo, poručili su iz kluba

Ne propustite

Plesači Sportskog plesnog kluba Ritam iz Koprivnice postigli su odlične rezultate prošlog vikenda u Sisku, gdje je održano Prvenstvo Hrvatske u latinsko-američkim plesovima.

To se posebno odnosi na Taru Kerešu i Dominika Sabolića, koji su postali državni prvaci. Da bude precizniji, sada su dvostruki državni prvaci, jer još ranije pokazali su se najboljima u standardnim plesovima. Osim njih treba izdvojiti i Klaru Senjan, koja je doplesala do drugog mjesta i srebrne medalje.

Osim njih, klub su u Sisku predstavljali Sara Kovač, Marta Dugalija, Hana Mišulin Horvat, Franka Tolić, Ella Oroz, Iva Horvat, Una Janković, Lara Kereša, Vinka Maksimović, Larisa Turković, Vjekoslava Ferenčak te parovi Gabriel Sebastian Sarapa i Petra Sabolić , Vito Želimorski i Eva Krajina i Jakov Jagar s Lucijom Mesar.

– Ponosni smo na njihov trud i redovito treniranje. U iznimno velikoj konkurenciji postigli su zavidne rezultate i na tome im čestitamo – poručili su iz kluba.

Foto: SPK Ritam
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vidovo u Pitomači

FOTO/VIDEO Matija Cvek svojim zaraznim hitovima pokazao zašto rasprodaje koncerte po Hrvatskoj

Matija Cvek, jedan od trenutno najpopularnijih izvođača na hrvatskoj estradi, uveličao je proslavu Dana općine u Pitomači. Cvek ne silazi...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×