19.9 C
Koprivnica
Subota, 18. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ČESTITAMO

Tara Knežević dobila posebno priznanje rektora Sveučilišta u Zagrebu
T

Svoja je istraživanja uspješno predstavila pred više od deset međunarodnih delegacija, uključujući veleposlanika Španjolske i profesore iz Kanade, SAD-a, Koreje i drugih zemalja

Ne propustite

Tara Knežević iz koprivničkog prigradskog naselja Bakovčica, studentica s Fakulteta strojarstva i brodogradnje primila je posebno priznanje rektora Sveučilišta u Zagrebu, dr. sc. Stjepana Lakušića za postignut uspjeh međunarodnog značaja.

Laskavo priznanje primila je na svečanoj sjednici Senata za rad “Physical Education Exercises Validation Through Child-Humanoid Robot Interaction” na kojem je prvi autor. Ovaj rad proizlazi iz suradnje triju međunarodnih fakulteta i jednog instituta za robotiku. Rad je prezentirala ove godine na međunarodnoj konferenciji robotike – RAAD.

Tarina strast prema robotici i istraživanjima je razlog zašto se aktivno uključila u internacionalizaciju Regionalnog centra izvrsnosti za robotske tehnologije na svom fakultetu. Tijekom cijele akademske godine aktivno je sudjelovala u radu triju laboratorija Katedre za autonomne sustave i računalnu inteligenciju.

Foto: Fakultet strojarstva i brodogradnje

Uz to, svoja je istraživanja uspješno predstavila pred više od deset međunarodnih delegacija, uključujući veleposlanika Španjolske i profesore iz Kanade, SAD-a, Koreje i drugih zemalja.

U prošloj akademskoj godini Tara je postigla izvanredan uspjeh s prosječnom ocjenom 5,0. Tara nije samo sjajna studentica, već je i aktivno sudjelovala u edukaciji drugih, radeći kao demonstrator na kolegijima Robotika i Vizijski sustavi.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nepravomoćno

PA KAJ JE TO? Pijan na fešti u Društvenom domu razbio čašu od 2 deci, Sud ga kaznio 700 eura?!

Koliko puta ste bili vani s društvom, malo vas je ponijelo pa ste na zvuk omiljene vam pjesme posegli...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×