Međužupanijska liga

Tehničar protiv Podravca u Virju lovi još jednu pobjedu i potvrdu prvog mjesta

Križevčani će se protiv Virovitice željeti vratiti na pobjednički kolosijek, dok će Pitomača protiv Slatine pokušati zadržati priključak za drugoplasiranim Garićem

12:15h
0
Podijeli objavu
Nk Tehničar - Nk Križevci
Foto: Ivan Brkić

U subotu ljubitelje međužupanijskog nogometa očekuje šest utakmica, a u nedjelju još jedna u sklopu 20. kola Međužupanijske lige BJ-KC-VT.

Nogometaši Tehničara iz Cvetkovca nakon domaće pobjede nad Križevcima u prošlom kolu ovaj će put do bodova pokušati doći u Virju protiv Podravca. To će biti dvoboj devetoplasirane i vodeće momčadi lige u kojoj će Tehničar nastojati održati komotnu prednost na vrhu tablice.

Derbi začelja igra se u Daruvaru, gdje će istoimeni domaćin dočekati Rovišće. Iako su susjedi na ljestvici, Daruvar je prikovan za dno sa samo pet bodova, čak 12 manje od svojih subotnjih takmaca.

Križevčani će se protiv Virovitice željeti vratiti na pobjednički kolosijek, dok će Pitomača protiv Slatine pokušati zadržati priključak za drugoplasiranim Garićem, koji pak u nedjelju gostuje kod Dinama iz Predavca.

Osim spomenutih, snage će odmjeriti i Zdenka s Graničarom te Tomislav s Papukom. Sve utakmice, i u subotu i u nedjelju, igraju se u 16.30.

Podijeli objavu