Maturanti?

Tico sinoć stradao u žustrom slavlju, netko mu je skakao po krovu, vlasnik D. Erdelji: Skoro svaki vikend je tak’, ne znamo kaj napraviti

Auto je Daewoo Tico, omanjih dimenzija i ne tako čvrst, čega je i sam vlasnik svjestan pa se pita zašto su baš njegov odabrali za skakanje.

13:02h
0
Maturanti skakali po krovu Daewoo Tico
Foto: Ivan Brkić

Maturanti diljem Hrvatske slave kraj svog srednjoškolskog obrazovanja, neki mirnije, neki malo žustrije. Upravo su ovi ‘žustriji’ u Koprivnici napravili štetu jednom od stanovnika, prema njegovim sumnjama.


Kako nam je sam rekao, maturanti su u slavlju skakali po krovu automobila i uništili krov. Bilo je to u Ulici doktora Željka Selingera.

– Noćas su imali norijadu, ludovali su u kafiću 048. Kad sam izašao van vidio sam da je nešto čudno. Krov mi je udubljen, poznaju se noge kak’ su skakali. Stvar je u tome da oni skoro svaki petak, svaki vikend tu, kak’ bi rekel, prave buku, dolaze nekakvi mladi koji se opijaju, uznemiruju stanare, to je sve nepodnošljivo. Da ne velim kaj delaju po autima. Mi ne znamo kaj napraviti. Zvali smo policiju, oni vele da nek im velimo ‘ko je to napravil’ kaj ih uhapsimo – priča nam Damir Erdelji, čovjek čiji je auto ‘stradao’ noćas. Kaže i kako nije dosad bilo takvih slučajeva

Auto je Daewoo Tico, omanjih dimenzija i ne tako čvrst, čega je i sam vlasnik svjestan pa se pita zašto su baš njegov odabrali za skakanje. Isto tako, predložili su Puhaču, vlasniku kafića 048, da unajmi čovjeka koji bi sjedio u automobilu i pratio što se događa izvan objekta i na parkiralištu, na što je Pilac pozitivno reagirao.

Policija je pozvana na teren i napravila je zapisnik.

– Nepoznata osoba hodala je po krovu, prijavio je to vlasnik. Imamo izvješće da je on to prijavio i to je to, nije bilo daljnjeg postupanja. Vlasnik je samo tražio da se više obilazi parkiralište da se spriječi nešto takvo ubuduće – rekla nam je Ivana Šeničnjak iz PU Koprivničko-križevačke.

Maturanti skakali po krovu Daewoo Tico
Foto: Ivan Brkić
Maturanti skakali po krovu Daewoo Tico
Foto: Ivan Brkić

čitam...