10.4 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
obiteljsko nasilje

Tihana i Gordan izvrijeđali se i potukli pred bebom, nakon što ga je odalamila rukom i nogom, razbila je mobitel, šalicu i luster
T

Prvookrivljena Tihana mora platiti 450 eura, a drugookrivljeni Gordan 979,64 eura, odnosno 900 eura, jer je dio tog dana proveo iza rešetaka pa mu se 79,64 eura izuzima od kazne

Ne propustite

Zbog nasilja u obitelji na koprivničkom Općinskom sudu donijeta je presuda protiv bračnog para iz Koprivnice, koji su se jednog poslijepodneva u stanu na Taraščicama prvo porječkali i izvrijeđali, nakon čega je supruga napala supruga, a okomila se i na kućni inventar. Da stvar bude gora, sve to dogodilo se pred tada jednogodišnjom bebom.

Usred svađe, prvookrivljena Tihana prvo je vrijeđala supruga riječima “Govno! Ku..! Crkni! Krepaj!”, nakon čega je na pod bacila mobitel koji se razbio. Također, razbila je šalicu i staklo na lusteru, a zatim fizički napala drugookrivljenog Gordana, udarivši ga otvorenim dlanom po licu i nogom u njegovu nogu. Na sve to on joj je odgovorio da je ku…, čime je kod Tihane prouzročio osjećaj uzneimernosti i povredu dostojanstva.

Međutim, kako piše u presudi, time je Gordan istovremeno ponovio nasilje u obitelji, jer je zbog istog prekršaja već kažnjen na Općinskom sudu u Koprivnici.

Na glavnu raspravu, koja je bila zakazana za 1. veljače ove godine, supružnici se nisu odazvali. Proveden je dokazni postupak čitanjem izvješća o uhićenju supruga Gordana, kao i izvješće policajaca koji su bili na intervenciji te su na sudu utvrdili njihovu krivicu na temelju koje su novčano kažnjeni.

Naime, prvookrivljena Tihana mora platiti 450 eura, a drugookrivljeni Gordan 979,64 eura, odnosno 900 eura, jer je dio tog dana proveo iza rešetaka pa mu se 79,64 eura izuzima od kazne. Također, svako od njih mora podmiriti i 30 eura paušalne troškove prekršajnog postupka.

Ova presuda je nepravomoćna i okrivljeni protiv nje imaju pravo žalbe.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vidovo u Pitomači

FOTO/VIDEO Indira napravila pravi party, svojom vatrenom energijom “prodrmala” sve

U Pitomači se slavi Vidovo i Dani općine, a Indira Forza dobro je "prodrmala" mještane na prvom koncertu vikend...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×