18.5 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Uskoro na sjednici Gradskog vijeća

Tihomir Hodak upravljat će Tehnološkim parkom u Križevcima
T

Ne propustite

Križevački poduzetnički centar nedavno je putem natječaja dobio novog direktora Tihomira Hodaka, bivšeg zaposlenika tvrtke Vage Lukavečki iz Varaždina gdje je obavljao posao direktora, a poznat je i kao bivši direktor u KTC-u gdje je bio zadužen za IT sektor.

U četvrtak 7. srpnja održat će se 22. sjednica Gradskog vijeća Grada Križevaca gdje će se raspravljati o 15 točaka dnevnog reda.

Među zanimljivijim točkama nalazi se razmatranje Izvješća o radu i financijskom poslovanju Križevačkog poduzetničkog centra za 2015. godinu te točka Donošenje odluke o davanju na upravljanje Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevačkom poduzetničkom centru d.o.o. 

Križevački poduzetnički centar nedavno je putem natječaja dobio novog direktora Tihomira Hodaka, bivšeg zaposlenika tvrtke Vage Lukavečki iz Varaždina gdje je obavljao posao direktora, a poznat je i kao bivši direktor u KTC-u gdje je bio zadužen za IT sektor. Na stranicama križevačkog HSS-a Hodak se spominje kao član gradskog odbora i član Stručnog vijeća stranke.

Tihomir Hodak // Foto: društvena mreža Linkedin
Tihomir Hodak // Foto: društvena mreža Linkedin

Na sjednici Gradskog vijeća između ostalih točki razmatrat će se Godišnje financijsko izvješće za 2015. godinu Turističke zajednice te Razmatranje izvješća o financijskom poslovanju za 2015. godinu Komunalnog poduzeća Križevci.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

U 105. godini

Preminuo je Josip Manolić

Josip Manolić, rođeni Kalinovčanin umro je u 105. godini danas ujutro u 7.30 sati, piše nacional.hr Tu vijest potvrdila...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×