15.7 C
Koprivnica
Nedjelja, 3. ožujka 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
MIR I DOBRO

Tijekom blagdana jedan u podrumu opalio pištoljem, drugima propucan automobil
T

U kontekstu Policijske uprave koprivničko-križevačke i područja koje svojim radom obuhvaća, zabilježena su tri slučaja nedozvoljenog posjedovanja i uporabe oružja i eksplozivnih sredstava, dok su za dva prekršaja nedozvoljene uporabe pirotehničkih sredstava prijavljene dvije osobe.

Ne propustite

Ministarstvo unutarnjih poslova od 15. prosinca 2020. do siječnja 2021. godine provodilo je preventivnu akciju Mir i dobro kako bi božićni i novogodišnji blagdani protekli u mir, odnosno kako bi se povećala sigurnost građana te postigla zadovoljavajuća razina javnoga reda i mira, navode u objavi.

U kontekstu Policijske uprave koprivničko-križevačke i područja koje svojim radom obuhvaća, zabilježena su tri slučaja nedozvoljenog posjedovanja i uporabe oružja i eksplozivnih sredstava, dok su za dva prekršaja nedozvoljene uporabe pirotehničkih sredstava prijavljene dvije osobe. Oduzeta, su pak, tri oružja, 27 komada streljiva te 170 komada pirotehnike.

No, glavni slučajevi su oni propucavanja vatrenim oružjem u stambenom objektu, o čemu smo pisali ovdje, kao i propucavanjem vjetrobranskog stakla automobila vatrenim oružjem.

Ozljeda i sličnih, težih posljedica, srećom, nije bilo.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Zlatni pir

FOTO/VIDEO Marija i Franjo Pintić zajedno su pola stoljeća, otkrili su nam recept: “Ne treba biti previše dobar, treba biti i oštar”

Prije 50 godina započela je ljubav jednog križevačkog para. Marija i Franjo Pintić bračni su par koji dolazi iz...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×