14.1 C
Koprivnica
Subota, 20. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Tjedan dojenja // Majke dale podršku dojenju na gradskom trgu
T

Ne propustite

Da je dojenje najzdravije za njihovu djecu, potvrdile su koprivničke majke, koje su se sa svojim prinovama danas okupile na gradskom trgu. Povod je bio obilježavanje nacionalnog Tjedna dojenja. Andreja Novak, patronažna sestra, objasnila je kako je sada 40-ti tjedan u godini, što simbolizira kraj trudnoće.

– Svaki prvi četvrtak u mjesecu, u Domu mladih održavamo grupu za podršku dojenju, a dobrodošle su i majke i trudnice – kaže ona.

Napomenula je kako je majčino mlijeko najzdravija i nabolja prehrana za dijete, a podrška majkama je vrlo važna, jer iako većinom doje djecu, često i odustanu kad naiđu na poteškoće. Mlada majka Ivana Anić Podravec, posjećuje grupu sa svojim tromjesečnim sinom Domagojem.

– Puno mi znače posjeti grupi, rad s patronažnom sestrom mi je olakšao dojenje, a i ujedno čujem iskustva drugih majki – rekla nam je ona.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Avantura na dva kotača

FOTO Mario Laketa biciklirao do Vukovara i nazad: Kamioni su prolazili 20 centimetara uz mene, ali srce mi je bilo ispunjeno da ne mogu...

Priznajmo si, mnogi od nas se zadišu kada na biciklu odu do trgovine i natrag. Oni u malo boljoj...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×