Strašno

TRAGEDIJA Usmrtio pješaka na cesti i pobjegao u noć: “Ležao je kao svetac, pogleda uprta u nebo…”

Istražitelji po Zgališću i okolnim selima temeljito pregledavaju automobile kako bi otkrili vozilo i samog bjegunca.

12:44h
0
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

Nedaleko od Vrbovca tijekom noći pronađeno je mrtvo tijelo muškarca na cesti, a policija intenzivno traga za krivcem.

Tragedija se dogodila u mjestu Zgališće na području Dubrave vrbovečke, a Jutarnji piše da je vozač udario Damira N., oca troje djece, i potom pobjegao u noć. Beživotno tijelo pronađeno je oko 3.40 sati nasred ceste.

– Susjeda je jutros, dok je išla na posao, zatekla policiju na cesti i vidio se čovjek kako leži. Ležao je kao svetac širom raširenih ruku i pogleda uprtog u nebo. Brzo se doznalo o kome je riječ i da je to mještanin iz Dragičevaca. Od policije smo čuli da ga je udario nepoznati vozač u punoj brzini. Bio je na ulici poput psa i pored njega su vozila prolazila satima kao da se to nikog ne tiče, no netko je ipak netko kasnije stao i pozvao policiju – rekla je za Jutarnji list mještanka Zgališća.

Za susjeda Damira N. kaže kako je svašta prošao u životu i da joj se činilo kao da ima sedam života poput mačke.

– Prije dvije godine traktorom je ispred moje kuće sletio s ceste. Za traktor je bila spojena kosa pa si je na nju, u padu, rasjekao ruku od dlana do lakta. Krv je šiktala. Sreća da sam ga uočila na vrijeme i pomogla mu, jer kad je došla Hitna, rekli su mi da bi iskrvario da nisam brzo reagirala. Oporavio se brzo. On se inače bavio poljoprivredom cijeli život i u zadnje vrijeme nakon razvoda živi sam – dodala je još mještanka. Drugi susjed je ukazao na to da je nesretni Damir bio sklon alkoholu te da je i s traktorom sletio pijan, pa ne dvoji da je možda u vrijeme naleta auta, krivudao po cesti.

Istražitelji po Zgališću i okolnim selima temeljito pregledavaju automobile kako bi otkrili vozilo i samog bjegunca.

čitam...
Loading...