glasnik

TRANSFERI Prometno diljem županije iako je zimi teže ‘do papira’, pojačalo se Virje, pojačala se Sloga

18:45h
0
Podravac Virje - Graničar Đurđevac
Momčad Podravca na utakmici s Graničarom // Foto: Jurica Karan

Županijski nogometni savez objavio je jučer svoje službeni glasnik u kojem navodi mnoge transfere. Iako je zimi teže doći do papira i promijeniti klub, sve se može kad se hoće. Izdvojili smo tako nekoliko imena koja su promijenila klub ove zime.


Jedno od najzvučnijih je svakako ono Vedrana Purića, proslavljenog Slavenovog nogometaša koji je u posljednje vrijeme bio i pomoćni trener u Miškininoj. On se nakon pauze vraća nogometu, a njegov klub će biti Graničar iz Kotoribe, što je klub objavio na svojim Facebook stranicama. Tamo će ga dočekati nekadašnji suigrač iz Slavena Mario Gregurina.

U rubrici pored legradskog Graničara stoji ime Želimira Mešnjaka koji je početkom godine najavio kako prestaje s aktivnim igranjem jer će se posvetiti trenerskom školovanju, odnosno UEFA PRO licenci. Ipak, sad je ponovno registriran jer zbog jesenskog nastupa u kupu za drugi klub ovog proljeća neće imati pravo nastupa za veterane Legrada. Zašto? Jer se veterani Legrada gledaju kao treći klub pa zato neće moći nastupiti za njih. Čudno, u najmanju ruku.

Virovski Podravac registrirao je tri igrača, vratara Slavena Jarneca, napadača Roberta Bukovca i veznog Davida Gilanja. Kako doznajemo, u klubu je i vratar Mihael Mudrovčić koji je s virovitičkog područja.

Kalinovac je zauzvrat iz Kloštra Podravskog dobio Srećka Kapitana i Nikolu Šanteka koji će dobro doći Poberunima u Prvoj ŽNL. Nogometni klub Čvrstec iz Svetog Petra Čvrsteca doveo je četiri igrača, sve iz Tomislav Radnika. Radi se o Marselu Maroltu, Marku Barešiću, Mateu Kneziću, Mateju Selaku.

Zvučno pojačanje dovela je Sloga iz Koprivničkog Ivanca. Radi se o Karlu Kešinoviću, nekadašnjem prvoligaškom igraču koji je nastupao u Prvoj HNL u dresu Hrvatskog Dragovoljca. Igrao je i za Rudeš, slovensku Krku, austrijski SV Neuberg, piše na Transfermarktu, a to je objavila Drava.info. Vidjet čemo kako će se Kešinović snaći u Ivancu.

Isto tako, molvarska Mladost ima dva nova igrača. Nino Majdandžić i Sandro Vidojević novi su igrači kluba s Krbuljina. Vidojević dolazi iz Ždralova, Majdandžić je pak igrao u Bjelovaru, Brezovcu i Skucanima. Klub je pak napustio Karlo Pelko, kao i Ivan Kotaršćak.

Ostale transfere pogledajte OVDJE.

čitam...