11.8 C
Koprivnica
Petak, 23. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
i onda su kao mladi nepristojni

Trauma na satu vožnje, polaznica autoškole još nije zaprav’ ni počela voziti, a već imala prometnu nesreću, krivac 65-godišnji vozač
T

Da stavimo malo šlaga na kraju svega ovoga, dodajmo kako je 65-godišnji vozač, nakon što je prouzročio prometnu nesreću, vozilom napustio mjesto događaja, naknadno je pronađen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak

Ne propustite

Izlazak na cestu kad si polaznik autoškole mnogima nije ugodan u samom početku, a taman kad vam i postane ugodno biti u prometu, nađe se jedan nepažljivi vozač i malo vam pomrsi račune.

Naime, jučer je iza podne došlo do prometne nesreće na parkiralištu u Križevcima, a u njoj su sudjelovali 65-godišnji vozač i 18-godišnja kandidatkinja jedna autoškole.

Kako javljaju iz policije, u 12.55 sati na parkiralištu smještenom na Trgu bana Lackovića spomenuti vozač vozio je u rikverc svoju Toyotu, a s obzirom na to da je čitava vožnja bila ne baš tako propisna, udario je u VW, koji je ujedno i vozilo autoškole.

Naravno, u tom trenutka mlada polaznica je bila za volanom auta VW, no uz nju je bio njezin 42-godišnji instruktor, a u trenutku sudara ona se zaustavila radi prometne situacije, navode iz policije.

Da stavimo malo šlaga na kraju svega ovoga, dodajmo kako je 65-godišnji vozač, nakon što je prouzročio prometnu nesreću, vozilom napustio mjesto događaja, naknadno je pronađen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

HOBI ZA KOJI SE ŽIVI

FOTO/VIDEO Legrad je prepoznatljiv na karti umjetnosti grafita, a mladi Dino pravi je maher sa sprejem: Crtanje murala postalo je moj stil života

Legrad je već duže prepoznatljiv na karti umjetnosti grafita i to ponajprije zahvaljujući Gordanu Cvetniću (51) koji je prije...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×