jadran-galeb igra protiv velikoravenske mladosti

Treću ŽNL čeka derbi dvije Drave u Sesvetama, zanimljiva utakmica Mičetinca i novovirovskog Graničara, dok u Četvrtoj ŽNL Bilogora dočekuje Dragovoljac

Prigorje igra protiv Poleta, a Rasinja će odmjeriti snage s Udarnikom. Jadran-Galeb bit će domaćin susreta protiv Mladosti iz Velikog Ravena. 

17:30h
0
Nk Sabarija - Nk Močile
Foto: Ivan Brkić

Drava iz Podravskih Sesveta trenutno drži prvo mjesto ljestvice Treće ŽNL nakon tri kola. Istih maksimalnih devet bodova ima i Gornja Rijeka, dok je na trećem mjestu novovirovski Graničar.


U Podravskim Sesvetama u nedjelju će stići druga ligaška Drava, ona iz Podravske Selnice. Rudar iz Botinovca igra protiv Čvrsteca koji je trenutno deveti. Domaćini su posljednji na tablici.

Derbi đurđevačkog područja Treće ŽNL igrat će se u Mičetincu gdje gostuje Novo Virje. Ove utakmice nerijetko privuču puno gledatelja, a nabijene su posebnim emocijama i pršte od duela. Sabarija iz Subotice Podravske gostuje kod Gornje Rijeke, dok Ratar i Zagorec igraju u Miholcu.

Sokol će odmjeriti snage s GOŠK-om na svom terenu.

Treća ŽNL, 4. kolo, 16. rujan, 16 sati

Rudar – Čvrstec
Drava PS – Drava SP
Mladost C – Jedinstvo
Mičetinac – Graničar NV
Gornja Rijeka – Sabarija
Ratar – Zagorec
Sokol – GOŠK

U Četvrtoj ŽNL igrano je zasad samo jedno kolo nakon kojeg Dragovoljac drži prvu poziciju. Ovog će vikenda Dragovoljac gostovati kod Bilogore, a Bušpan kod Radničkog u Križevcima.

Prigorje igra protiv Poleta, a Rasinja će odmjeriti snage s Udarnikom. Jadran-Galeb bit će domaćin susreta protiv Mladosti iz Velikog Ravena.

Četvrta ŽNL, 2. kolo, 16. rujan, 16 sati

Prigorje – Polet
Bilogora – Dragovoljac
Radnički – Bušpan
Jadran-Galeb – Mladost VR
Rasinja – Udarnik

čitam...