RADI SE NA APAŠU

Trener Stipić Farmaceutima nametnuo žestok ritam, u subotu prva utakmica, Glavčić: Ovo su jedne od kraćih priprema koje prolazim

Jučer su imali slobodan dan.

08:33h
0
Nemanja Glavčić // Foto: NK Slaven Belupo

Sedam dana prošlo je otkako je Slaven Belupo krenuo s pripremama za drugi dio sezone HT Prve lige. Kako stoji na službenim klupskim stranicama, momčad trenera Tomislava Stipića najčešće odrađuje dva treninga dnevno.

– Trener i njegov stručni stožer nametnuli su žestok ritam od prvog dana priprema. Naporno radimo, ali tako i mora biti. Drugačije ni ne može ako želimo biti pravi na proljeće. Ovo su jedne od kraćih priprema koje prolazim. Trajat će nešto više od dvadeset dana, tako da u kratkom vremenu moramo odraditi sve što je planirano. Po meni, najbitnije je da svi igrači prvenstvenu utakmicu s Dinamom dočekaju zdravi – kazao je Nemanja Glavčić.

Prva pripremna utakmica Farmaceute očekuje u subotu protiv mađarskog ZTE-a, dok su jučer imali slobodan dan.

– Mislim da nisam jedini kome su utakmice najdraže. Moramo iskoristiti sve četiri u pripremama da se što bolje uigramo i usvojimo zahtjeve koje stručni stožer stavi pred nas. Ima nas puno, konkurencija je zdrava i jaka, samim time i poticajna. Znamo da nas u subotu protiv ZTE-a čeka zahtjevna utakmica jer smo usred teških treninga, ali najbitnije je da uživamo u igri, usvajamo zahtjeve i da svi ostanemo zdravi – smatra Glavčić.

čitam...
Loading...