IZ REDOVA PODRAVKE

Trenerica Snježana Petika dobiva priznanje Udruge trenera za međunarodni uspjeh: Ugodno sam iznenađena, i dalje ću predano raditi

Dodjela će se održati 18. lipnja u Poreču.

12:29h
0
Presica Rk Podravka
Foto: Ivan Brkić

Upravni odbor Udruge trenera će dodijeliti priznanje trenerici hrvatske ženske rukometne reprezentacije Snježani Petiki. Osim što je dugogodišnja trenerica u Rukometnom klubu Podravka, Snježana je svojim sportskim uspjesima zadužila hrvatski rukomet i sport općenito, a brončana medalja na europskom prvenstvu ujedno je dodatni vjetar u leđa njezinoj trenerskoj karijeri.

Iz koprivničkog su kluba kazali kako su iznimno ponosni što je Petika dio njihovog kolektiva i što će na ovogodišnjem Središnjem seminaru za trenere u Poreču primiti zasluženo priznanje.

– Ugodno sam iznenađena i zaista mi mnogo znači priznanje od strane kolega trenera. Veselim se novim izazovima koji će biti postavljeni pred žensku reprezentaciju. I dalje ću predano raditi kao i dosad kako bismo zajednički i opravdali rezultat koji smo postigli. Na kraju želim čestitati svim nagrađenima – rekla je trenerica Petika koja će nagradu Udruge trenera primiti na Središnjem seminaru trenera 18. lipnja.

Iz HRS-a su priopćili kako je nakon pristiglih prijava iz rukometnih klubova te na osnovi postignutih rezultata u 2019. i 2020. godini Upravni odbor Udruge trenera donio odluku kojim će trenerima i dugogodišnjim rukometnim djelatnicima dodijeliti priznanje  za doprinos razvoju rukometa u Republici Hrvatskoj.

S obzirom na to da se u 2020. godini nije održao Središnji seminar, ove godine će se priznanja dodijeliti za 2019. i 2020. godinu tijekom 44. Središnjeg seminara za trenere u Poreču, SD Žatika, dana 18. lipnja u 11.15 sati.

čitam...