PROMETNA S MATERIJALNOM ŠTETOM

Trenutak nepažnje i alkohol krivci su za dvije prometne nesreće u našem kraju

Dvije prometne nesreće s materijalnom štetom zabilježene su u protekla dva dana na područku Koprivničko-križevačke županije.

09:14h
0
Policija
Ilustracija // Foto: Mario Kos

Dvije prometne nesreće s materijalnom štetom zabilježene su u protekla dva dana na području Koprivničko-križevačke županije.

Jedna se dogodila u petak 22. svibnja kada je oko 10.40 sati 52-godišnji vozač krećući se iz križevačkog mjesta Selanec svojim Volkswagenom oduzeo na raskrižju s državnom cestom 22 prednost vozačici koja je vozila Hyundai. 34-godišnja vozačica upravljala je u smjeru Gornje Rijeke.

– Tom prilikom došlo je do sudara dvaju automobila. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak – priopćili su iz policije.

Druga prometna nesreća dogodila se u subotu 23. svibnja, tada je oko 14.40 sati u Novigradu Podravskom u Ulici Trnovec 43–godišnji vozač upravljao osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake.

–  Zbog skretanja ulijevo došlo je do udara u osobni automobil VW koprivničke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljao 38–godišnji vozač u punoj fazi pretjecanja pod utjecajem alkohola 1,97 promila. Protiv oboje vozača bit će pokrenut prekršajni postupak u domeni njihove prekršajne odgovornosti.

čitam...
Loading...