23.7 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 27. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Trg otkazao ugovor Jendri: Rooster Pub nakon sedam godina mijenja vlasnika
T

Ne propustite

Trg d.o.o. 1. lipnja preuzima Rooster Pub, potvrdila nam je danas direktorica Trga, Martina Golčić. Dosadašnjem zakupcu prostora čiji je Trg vlasnik, ugostiteljskom obrtu Jendra, otkazan je ugovor zbog nemogućnosti isplate dugova.

Ugovor između Trga d.o.o. i obrta Jendra trebao je trajati do 2015. godine. No, unatrag dvije godine primjećeni su financijski problemi poslovanja obrta Jendra te su se u Trgu odlučili na otkazivanje ugovora.

‘Visina i vrijednost naših instrumenata osiguranja naplate došli su do razine dugovanja na kojoj mi ne možemo nikako drugačije omogućiti da zakupnik nastavi svoju djelatnost.’, rekla nam je Golčić. Jedan od instrumenata osiguranja naplate je i založno pravo na pokretnine i inventar u objektu pa će prepoznatljiva unutrašnjost ostati ista. Samo se formalno mijenja ime i to u Rooster Pub 1.

Samo dan pauze

‘Atrij unutar objekta daje nam priliku da se napravi simbioza programa u Domu mladih, koja je popraćena ugostiteljstvom.’, željela je naglasiti direktorica Trga.

Voditeljica objekta od 1. lipnja biti će Marina Andrilović, iskusna ugostiteljska djelatnica. ‘Glavni cilj je ne zaustaviti poslovanje. Pub će biti zatvoren samo jedan dan, kada ćemo raditi inventuru i primopredaju.’, kaže Golčić. 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pri sv. duhu

Obilježava se Tjedan upoznavanja groblja, Komunalac je pripremio nove spremnike kako bi ono bilo još urednije

Koprivničko groblje Pri Sv. Duhu kojim upravlja Komunalac, kao član udruženja ASCE (europskog udruženja značajnih povijesnih groblja) i ove...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×