Tri izvedbe novog BMW-a M6

08:54h
0
BMW M6 (2015)

Odlazni modeli već su postavili nova mjerila s besprijekornim omjerom snage, učinkovitosti, agilnosti, udobnosti i luksuza koji je tipičan za M modele koji su sada spremni napisati novo poglavlje u ovoj uspješnoj priči.

BMW M6 (2015) interijerNovi BMW M6 Coupe, novi BMW M6 Convertible i novi BMW M6 Gran Coupe svoj karakter ispunjen visokim performansama najavljuju i prije nego pomaknu kotač zahvaljajući atletskom i dinamičnom izgledu. Prednji kraj s novim, standardnim LED svjetlima jasno naznačuje njihove namjere, za to su zaslužni prednja maska s dvostrukim rešetkama specifičnim za M modele i upečatljiv prednji branik s velikim otvorima za zrak.

Moćno oblikovani prednji blatobrani sa škrgama koje su zaštitni znak M vozila (s integriranim bočnim pokazivačima smjera), bočni pragovi i ekskluzivni ojačani 19-inčni M laki aluminijski naplatci (BMW M6 Gran Coupe s ekskluzivnim ojačanim 20-inčnim M lakim aluminijskim naplatcima) pojačavaju taj dojam. Sportski izgled novog BMW-a M Coupe, novog BMW-a M6 Convertible i novog BMW-a M6 Gran Coupe zaokružen je stražnjim branikom s integriranim difuzorom, dva para dvostrukih ispušnih cijevi specifičnih za M vozila i M6 oznakom na poklopcu prtljažnika.

Još jedan detalj ekskluzivan za M vozila je ultra-lagani krov od ugljičnih vlakana na novom BMW-u M6 Coupe i novom BMW-u M6 Gran Coupe, koji vizualno pomaže sniziti točku težišta vozila. Prosječna potrošnja kod modela Coupe i Gran Coupe iznosi 9,9 l/100 km, a emisija CO2 231 g/km. Kod modela Convertible prosječna potrošnja je 10,3 l/100 km, a emisija CO2 239 g/km.

izvor: auto-info.hr

čitam...