Tri nesreće

Tri materijalne štete, jedna lakša ozljeda, a jedan se vozač sam zanio na parkingu

Prilikom polukružnog okretanja ispred restorana Crna gora, zbog neprilagođene se brzine zanio ulijevo te sletio izvan kolnika na razgrnuti snijeg, pa je donjim dijelom vozila nasjeo na betonski cvjetnjak.

16:49h
0
voznja-brzina
Ilustracija // Foto: arhiva

Ova subota nije dobro prošla za pet osoba na koprivničkim prometnicama. I jednom parkiralištu.

Ujutro u 8.35 sati u Starogradskoj ulici zbog neprilagođene brzine sudarila su se dva osobna automobila. Naime, 27-godišnjakinja je vozeći se Golfom, u smjeru centra, uslijed neprilagođene brzine izgubila nadzor nad vozilom.

Prednjom je stranom udarila bočnu stranu Opela Astra iz suprotnog smjera, kojim je upravljao 19-godišnjak. Nakon toga, došlo je do slijetanja Opel Astre s kolnika, pri čemu je njen vozač zadobio lake tjelesne ozljede. Protiv vozačice Golfa bit će podnesen optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Koprivnici.

U 10.10 sati, pak, u herešinskoj Ulici Hrvatske državnosti, također zbog neprilagođene brzine, sudarila su se dva osobna automobila. 19-godišnjak je vozio Citroen Saxo u smjeru Koprivničke ulice pa je izlaskom iz zavoja zbog neprilagođene brzine, udario u Golf zadarskih registracijskih oznaka koji se propisno uključivao u promet. Do sudara je došlo, pošto vozač Saxa nije stigao stati te je protiv njega podnesen optužni prijedlog.

Sinoć oko 20.30 sati u Crnogorskoj ulici, 21-godišnji mladić morao se polukružno okrenuti na parkiralištu. Ili je tek vježbao okretanje “pod ručnom”, nije sigurno.

Vozeći Ford Focus, prilikom polukružnog okretanja ispred restorana Crna gora, zbog neprilagođene se brzine zanio ulijevo te sletio izvan kolnika na razgrnuti snijeg, pa je donjim dijelom vozila nasjeo na betonski cvjetnjak.

Mladiću je za nesreću koju si je uzrokovao sam, naplaćena još i novčana kazna na mjestu počinjenja prekršaja. Začudo, nije bio alkoholiziran.

čitam...