prometne nesreće

Tri osobe ozlijeđene tijekom proteklog vikenda, svi pod utjecajem alkohola

Vozač je zadobio ozljede koje će biti poznate po zaprimanju liječničke dokumentacije, a protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.

08:33h
0
Ilustracija // Foto: Sanjin Bojić

U proteklom vikendu dogodilo se nekoliko prometnih nesreća u kojima su ozlijeđena tri vozača.

U subotu oko 20.10 sati, na cesti između Virja i Novigrada Podravskog 23-godišnjak je upravljao osobnim automobilom Opel pod utjecajem alkohola od 2,07 promila. Uslijed nepropisnog kretanja osobni automobil je sletio van kolnika te nakon nekontroliranog kretanja opet se vratio na kolnik. Vozač je lakše ozlijeđen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

U nedjelju oko 3.25 sati u Pustakovcu 25–godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Peugeot u smjeru Koprivničkog Ivanca. Uslijed neprilagođene brzine osobni automobil je sletio van kolnika te udario u stup elektrovoda i dvorišna vrata. Vozač je lakše ozlijeđen, a bio je pod utjecajem alkohola od 1,19 promila i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Također u nedjelju oko 3.20 sati, u Kenđelovcu 24–godišnjak je upravljao osobnim automobilom Citroen bjelovarske registarske oznake pod utjecajem alkohola od 1,79 promila. Uslijed nepropisnog kretanja automobil je sletio van kolnika i prevrnuo se na krov. Vozač je zadobio ozljede koje će biti poznate po zaprimanju liječničke dokumentacije, a protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.