Tribina „Program energetske obnove višestambenih zgrada“ u srijedu u Koprivnici

22:06h
0

Regionalna energetska agencija Sjever s Gradom Koprivnicom organizira tribinu na temu „Program energetske obnove višestambenih zgrada”.

Gosti predavanja neki su od ključnih sudionika u provedbi mjera povećanja energetske učinkovitosti višestambenih zgrada kroz Program kojim se sufinanciraju radovi na zgradama koji vode povećanju energetske učinkovitosti, ali i energetski pregledi i izdavanje certifikata te priprema projektne dokumentacije višestambenih zgrada.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane građane da se odazovu na tribinu u sklopu koje će imati priliku čuti korisne informacije o Programu, ali i primjerima dobre prakse te mogućnostima pronalaska dodatnih izvora financiranja svojih projekata.

Tribina će se održati u srijedu, 3. prosinca 2014. s početkom u 18 sati u Gradskoj vijećnici u Koprivnici, Zrinski trg 1.

PROGRAM

18:00 – 18:05 Uvodna riječ

18:05 – 18:10 Energetsko stanje višestambenih zgrada u Koprivnici (REA Sjever)

18:10 – 18:20 Program energetske obnove višestambenih zgrada (Monel d.o.o. ili Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost)

18:20 – 18:35 Koraci provedbe energetske obnove; certificiranje i projektiranje (Riteh d.o.o.)

18:35 – 18:50 Financijska podrška projektima energetske obnove i primjeri dobre prakse (Privredna banka Zagreb d.d. i Monel d.o.o.)

18:50 Pitanja i odgovori (sudionici tribine)

 

čitam...
Loading...