4.3 C
Koprivnica
Petak, 19. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Turistička zajednica županije na sajmu lova, ribolova, prirode i turizma u Varaždinu
T

Ne propustite

U Varaždinu će se od 02. – 04. listopada 2009.g., pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja, Ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva i Grada Varaždina, održati 14. Međunarodni sajam LOV, RIBOLOV, PRIRODA, TURIZAM u novoj Sportskoj dvorani – “Varaždinskoj areni”.

Tijekom godina ovaj sajam je postao najznačajnija manifestacija u ovoj oblasti na području Hrvatske. Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije već tradicionalno na ovom sajmu prezentira lovne, ribolovne i turističke potencijale Županije, uz naglasak na nagradnoj igri “Upecaj me … ako možeš” – ribolova na markirane šarane. Uz financijsku potporu županijske TZ članovi Drava dokumentacijskog centra iz Koprivnice organizirat će promotivne vožnje gumenim čamcem po varaždinskom akumulacijskom jezeru, a Branimir Kalinić iz Koprivnice prezentirat će svoju inovaciju – varalicu za ribolov na pastrmskog grgeča.

Izlagački prostor naše županije bit će opremljen ribolovnim trofejima Športsko ribolovnog saveza KKŽ i lovačkim trofejima osam lovačkih udruga Lovnog ureda Đurđevac.

Svečano otvorenje Sajma je u petak 02.10.2009. u 10,00 sati, a naši ribolovci će za posjetitelje sajma taj dan u 13,00 sati prirediti ribu na kotlovinskom tanjuru. Đurđevčani, koji ove godine predstavljaju Lovački savez Županije, priredit će za posjetitelje sajma lovački gulaš u subotu 03.10. u 13,00 sati.

Sajam će i ove godine biti popraćen nizom aktivnosti edukativnog i zabavnog karaktera, kao što su stručna predavanja, okrugli stolovi, izložbe, demonstracije i edukativne radionice.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kakve su vaše teorije?

Što je sad ovo? Čitatelj snimio neuobičajen trag na nebu: Očito avionu ne valja katalizator!

"Čisto" nebo, gušći zračni promet i društvene mreže vrlo brzo postanu zatrpane išaranim plavetnilom. U prvom dijelu rečenice krije...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×