Turistička zajednica županije na sajmu u Varaždinu

06:47h
0
varazdin

081003-varazdin-mU Varaždinu će se od 3. do 5. listopada održati 13. Međunarodni sajam ‘Lov, ribolov, priroda, turizam’ u Sportskoj dvorani Graberje. Tijekom godina ovaj sajam je postao najznačajnija takvaq manifestacija na području Hrvatske. Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije već tradicionalno na ovom sajmu prezentira lovne, ribolovne i turističke potencijale. Izlagački prostor naše županije bit će opremljen lovnim i ribolovnim trofejima Športsko ribolovnog saveza KKŽ i Lovačke udruge ‘Sveti Hubert’ iz Križevaca.

Svečano otvorenje Sajma je u petak u 10,00 sati, a naši ribolovci će za posjetitelje sajma taj dan u 13 sati prirediti ribu na kotlovinskom tanjuru. Križevčani, koji ove godine predstavljaju Lovački savez Županije, priredit će za posjetitelje sajma lovački gulaš u subotu u 13 sati.

Izložbeni program sajma svake je godine popraćen nizom aktivnosti edukativnog i zabavnog karaktera. Neizostavni dio programa su stručna predavanja, okrugli stolovi, izložbe, demonstracije i edukativne radionice s ciljem popularizacije ovih sve zanimljivijih i atraktivnijih sportskih i turističkih grana.                        

Spomenimo i to da će se ove godine na izdvojenom sajamskom prostoru održati i 2. Sajam prirode i zdravlja s ciljem da se upotpuni sadržajnost cjelokupnog događanja.