9 C
Koprivnica
Nedjelja, 2. travnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
lonia grupa

Tvrtka s tradicijom duljom od 60 godina, za više od 1400 zaposlenika 1. prosinca isplatila božićnice u vrijednosti 1.500 kuna
T

Nisu zaboravili niti svoje najvjernije kolege, pa već tradicionalno Lonia nagrađuje „jubilarce“, ovisno o godinama staža provedenih u nekoj od tvrtki iz Grupe Lonia.

Ne propustite

Svim zaposlenicima Lonia Grupe; Lonia trgovine, Sloge, Gradske pekare i Podravskog mlina isplatom božićnice želi se zahvaliti! U izvanrednim okolnostima ulaže se dodatni trud koji se treba nagraditi. Riječ je o predanom radu, požrtvovnosti i nastojanju da sve bude sukladno epidemiološkim mjerama koje su propisane.

Uz posebnu zahvalnost požrtvovnim i hrabrim trgovcima, treba naglasiti da je poslovanje u više od 300 prodavaonica nesmetano funkcioniralo tijekom cijele ove izazovne godine, a naročito nakon potresa i tijekom najstrožih epidemioloških mjera. Kao i svake godine, uz isplatu božićnica, dodatno se nagrađuje 10 najboljih trgovaca. Nagradu u vrijednosti 2.000 kn dobiti će po jedan trgovac iz svake regije, a najbolji među njima 5.000 kn. Posebnu pažnju u ovo predblagdansko vrijeme ususret Svetom Nikoli, uprava je posvetila najmlađim članovima obitelji djelatnika, kojima je osigurala 600,00 kn po djetetu.

Nisu zaboravili niti svoje najvjernije kolege, pa već tradicionalno Lonia nagrađuje „jubilarce“, ovisno o godinama staža provedenih u nekoj od tvrtki iz Grupe Lonia. Nastojanja da prodavači budu zadovoljni te želju da djelatnike nagrade za njihov  trud i postignuće rezultate, sve isplate u 2020., uključujući i uskrsnicu, osigurali su stalni prosječni neto primitak za sve zaposlene u trgovini, a on ove godine premašuje 5.000 kn mjesečno.

Foto: Lonia
Foto: Lonia

Osim zaposlenika, ovog prosinca mislilo se i na kupce, u organizaciji grupacije Ultra gros čija je Lonia članica, organizirana je nagradna igra u kojoj mogu sudjelovati svi kupci u Lonia prodavaonicama. Nagrada je električni Mini Cooper. Sve nagrade za nagradne igre, proizvodi su koje su osigurali dobavljači. Rezultat je to odlične suradnje sa svim dobavljačima, bez čije podrške ne bi bilo moguće osigurati nesmetanu opskrbu Lonia prodavaonica tijekom ove nezapamćene COVID-19 krize koja je obilježila 2020. godinu. Tradicionalno orijentirana, uvijek spremna okrenuti se domaćim hrvatskim proizvođačima i proizvodima, Lonia rado surađuje s više od 50-tak domaćih OPG-ova. Cjenovno uvijek prihvatljiva, a izuzetno dobro pozicionirana kada je riječ o poznatim svjetskim robnim markama na policama.

Njegujući partnerski odnos s dobavljačima stvara čvrst temelj u portfelju i nameće se kao prvi izbor na području u kojemu se nalaze.

Foto: Lonia
Foto: Lonia

S pozitivnim stavom, dobrom suradnjom i potporom zaposlenicima, vjerujemo i nadamo se da će i dalje biti primjer pozitivnog poslovanja, a u tom nastojanju želimo da 2021. svima biti sretnija i uspješnija. Uz čestitku svim svojim kupcima, djelatnicima i poslovnim partnerima Lonia svima želi sretan i blagoslovljen Božić, s napomenom Uvijek uz Vas!

Foto: Lonia
Foto: Lonia
Foto: Lonia
Foto: Lonia
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

MODA NA ULICI

Skockana Sanda u proljeće zakoračila s malo ruža i baš originalnom jaknicom

Usred smo prijelaznog razdoblja kada po običaju spremamo deblju garedrobu, a vadimo tanje odjevne komade. Jutra su prohladna pa...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti