15.1 C
Koprivnica
Petak, 19. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Prigodni dar

Tvrtke “podebljale” uskrsnice, a neki dobivaju i šunkicu, evo koliko ove godine daju Podravka, Belupo, KTC, Hartmann…
T

Ove godine većina tvrtki je i povećala iznos ili pak na drugi način "podebljala" uskrsni dar za zaposlenike.

Ne propustite

Bliži se Uskrs, a mnogi poslodavci imaju običaj dodatno nagraditi svoje radnike povodom tog blagdana.

Popularne uskrsnice tako daju i brojne tvrtke s područja Koprivničko-križevačke županije, a ove godine većina njih je i povećala iznos ili pak na drugi način “podebljala” uskrsni dar za zaposlenike.

Tako je Podravka pripremila uskrsnicu za svoje zaposlenike vrijednu 130 eura, što je veća vrijednost nego prošle godine.

– Zaposlenicima Podravke isplatit će se uskrsnica u vrijednosti 130 eura. Uskrsnica će zaposlenicima biti isplaćena kao dar u naravi. Podravka svojim zaposlenicima godinama isplaćuje uskrsnicu, s time da je prošle godine ona uvećana za 50 eura, s 80 na 130 eura – rekli su nam iz Podravke.

Također, Belupo, kao dio Grupe Podravka, svojim zaposlenicima isplaćuje istovrsni dar za Uskrs, također u vrijednosti 130 eura.

Trgovački lanac KTC zaposlenicima daruje novac i prigodni poklon, a sve je zajedno više nego prošle godine.

– I ove godine svi djelatnici KTC-a, uz šunkicu i jaja, dobivaju uskrsnicu u novcu u iznosu od 150 eura – kažu iz KTC-a te dodaju da je prošle godine bila 1000 kuna.

Zaposlenici Hartmanna također će dobiti 150 eura kao dar za Uskrs, kao i zaposlenici tvrtke RASCO.

Iz Podravske banke istaknuli su da će i ove godine isplatiti uskrsnice, kao i svake godine, a iznos je povećan u odnosu na prošlu, no nisu precizirali iznos.

Prigodne poklone svojim djelatnicima podijelit će i Cemix. Iz Carlsberga su, pak, istaknuli da isplaćuju razne dodatke zaposlenicima, no među njima nije uskrsnica.

– U Carlsberg Croatia isplaćujemo različite dodatke zaposlenicima, ali uskrsnica nije jedan od njih. Prigodne nagradne su lani isplaćene u maksimalnom neoporezivom iznosu. Uz to predani rad naših zaposlenika nikad ne prolazi nezamijećeno, ovih dana stići će i nagrada vezana uz postignute rezultate i radnu učinkovitost koju isplaćujemo svim našim zaposlenicima – zaključuju iz Carlsberga.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

bogate nagrade

FOTO Sretnoj dobitnici nagradne igre KTC-a uručeni su ključevi nove Škode Fabia

Nova Škoda Fabia pronašla je svoju vlasnicu! Na nagradnoj igri KTC-a najsretnije je ruke bila Miljana Horvat iz Trnovca Bartolovečkog! Ključeve...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×