Zavila Podravinu u crno

U četvrtak će se Slađana Brkić naći na optuženičkoj klupi, odlučuje se o potvrđivanju optužnice koja ju tereti za ubojstvo Dejana Slivara

U četvrtak će se na varaždinskom sudu na optužnom vijeću, pred sutkinjom Ljiljanom Kolenko, odlučivati o tome hoće li se potvrditi optužnica.

14:24h
0
Ubojstvo u Goli // Foto: Ivan Brkić

Slađana Brkić ovoga će se četvrtka, nakon više od pola godine provedenih u istražnom zatvoru, naći na optuženičkoj klupi Županijskog suda u varaždinu.

Podsjetimo, cijeli je kraj u veljači potreslo krvavo ubojstvo u Goli, a u lipnju je protiv nje podignuta optužnica, jer je 15. veljače kuhinjskim nožem usmrtila izvanbračnog supruga Dejana Slivara (46), nanijevši mu ubodnu ranu u srce, od čega je na licu mjesta preminuo.

U četvrtak će se na varaždinskom sudu na optužnom vijeću, pred sutkinjom Ljiljanom Kolenko, odlučivati o tome hoće li se potvrditi optužnica.

– Optužena će biti prisutna, no ona sada nema pravo iznositi svoju obranu, već kasnije tijekom suđenja, ako optužnica bude potvrđena. Kad počne glavna rasprava, onda će se izvoditi dokazi, ispitivati svjedoci i okrivljena – rekao je o sudskom procesu Darko Galić, glasnogovornik varaždinskog Županijskog državnog odvjetništva.

Ovom su krvavom ubojstvu svjedočila maloljetna djeca koje je Slađana zaključala u kuću, dvoje njegove i jedno njeno, dok je njegova najstarija kćer trčala po pomoć. Slađana je bila i trudna te je rodila u istražnom zatvoru.

 

čitam...