19 C
Koprivnica
Nedjelja, 16. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Stožer civilne zaštite grada Križevaca

U Dječjem vrtiću Križevci pet odgojiteljica i dvoje djece pozitivno, uvodi se interventno dežurstvo
U

Riječ je o privremenoj, interventnoj mjeri, a ovim putem članovi Stožera još jednom apeliraju na roditelje da ukoliko dijete ima temperaturu, hunjavicu ili kašlja da ga ne dovode u vrtić.

Ne propustite

S obzirom na veći broj odgojiteljica u Dječjem vrtiću Križevci koje imaju bolest COVID-19 i koje su u samoizolaciji, na današnjem sastanku Stožera civilne zaštite Grada Križevaca odlučeno je da Dječji vrtić Križevci uvodi interventno dežurstvo.

Naime, do sada je pet odgojiteljica te dvoje djece pozitivno, a kako je velik broj odgojiteljica i vrtićkih skupina zbog toga u samoizolaciji, odlučeno je da se uvodi interventno dežurstvo za onu djecu predškolske dobi za koju nije moguće organizirati drugi način čuvanja djece.

Foto: Grad Križevci

Riječ je o privremenoj, interventnoj mjeri, a članovi Stožera apeliraju na roditelje, ukoliko dijete ima temperaturu, hunjavicu ili kašlja da ga ne dovode u vrtić.

Nadalje, na današnjem sastanku Stožera civilne zaštite razgovaralo se i o provedbi cijepljenja u Križevcima. Sljedeća velika akcija cijepljenja održat će se u subotu, 8. svibnja, a očekuje se cijepljenje 1800 građana Križevaca koji će biti obaviješteni od strane svojih doktora.

Načelnik Stožera Mario Martinčević posebno je istaknuo kako Križevci imaju odličnu organizaciju cijepljenja te zahvalio Zavodu za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije, križevačkim doktorima obiteljske medicine, medicinskim sestrama, sestrama Patronažne zdravstvene zaštite, Gradskom društvu Crvenog križa Križevci, Javnoj vatrogasnoj postrojbi grada Križevaca, Policijskoj postaji Križevci, Osnovnoj školi Ljudevita Modeca i Križevačkom poduzetničkom centru d.o.o. na uspješnoj organizaciji cijepljenja.

Sastanku Stožeru civilne zaštite prisustvovao je i gradonačelnik Mario Rajn.

Foto: Grad Križevci
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pjesme Podravine i Podravlja

FOTO/VIDEO Dvorana na pitomačkom festivalu popunjena je do posljednjeg mjesta, zapjevala i poznata Filipinka

Počeo je glazbeni festival Pjesme Podravine i Podravlja, tradicionalni festival koji već više od 30 godina privlači ljubitelje tradicionalne...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×