15.4 C
Koprivnica
Utorak, 21. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

U Dječjem vrtiću Smiješak djeca se senzibiliziraju za potrebe slijepih
U

Ne propustite

081118-vrticanci-mU sklopu projekta “Svi smo različiti, a opet smo slični”,  danas je u  Dječjem vrtiću Smiješak oržana je integracijska radionica “Naučimo se igrati drukčije.”
– Cilj je radionice upoznati djecu s različitostima te ih senzibilizirati za potrebe djece s oslabljenim vidom, istaknula je Davorka Draganić, odgojiteljica.
Nositelj pilot projekta u Koprivnici je Udruga slijepih Koprivničko – križevačke županije i Knjižnica Fran Galović.
Do sada su u Smiješku održane tri radionice pod nazivima Svi smo različiti, a opet slični,  Kako je to kad ne vidiš dobro i Budimo prijatelji. U ovom je ciklusu obuhvaćeno tridesetak djece i to polaznika starije predškolske grupe.
Voditelji radionica su defektolozi i terapeuti-rehabilitatori iz Male kuće, Dnevnog centra za radnu terapiju i rehabilitaciju iz Zagreba. Projektom će biti obuhvaćena i djeca koja polaze gradske vrtiće Sveti Josip i Tratinčica.
Projekt “Svi smo različiti, a opet smo slični”  financira Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi republike Hrvatske i Grad Koprivnica.
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×