16.2 C
Koprivnica
Subota, 3. lipnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

U Dječjem vrtiću Smiješak djeca se senzibiliziraju za potrebe slijepih
U

Ne propustite

081118-vrticanci-mU sklopu projekta “Svi smo različiti, a opet smo slični”,  danas je u  Dječjem vrtiću Smiješak oržana je integracijska radionica “Naučimo se igrati drukčije.”
– Cilj je radionice upoznati djecu s različitostima te ih senzibilizirati za potrebe djece s oslabljenim vidom, istaknula je Davorka Draganić, odgojiteljica.
Nositelj pilot projekta u Koprivnici je Udruga slijepih Koprivničko – križevačke županije i Knjižnica Fran Galović.
Do sada su u Smiješku održane tri radionice pod nazivima Svi smo različiti, a opet slični,  Kako je to kad ne vidiš dobro i Budimo prijatelji. U ovom je ciklusu obuhvaćeno tridesetak djece i to polaznika starije predškolske grupe.
Voditelji radionica su defektolozi i terapeuti-rehabilitatori iz Male kuće, Dnevnog centra za radnu terapiju i rehabilitaciju iz Zagreba. Projektom će biti obuhvaćena i djeca koja polaze gradske vrtiće Sveti Josip i Tratinčica.
Projekt “Svi smo različiti, a opet smo slični”  financira Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi republike Hrvatske i Grad Koprivnica.
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

JUBILEJ

FOTO/VIDEO Dobrovoljno vatrogasno društvo Budrovac svečano proslavilo 90. obljetnicu djelovanja

Dobrovoljno vatrogasno društvo iz đurđevačkog prigradskog naselja Budrovac proslavilo je 90. obljetnicu djelovanja. U sklopu proslave upriličen je i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti