30.1 C
Koprivnica
Utorak, 18. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
KONCERT

U Đurđevac dolazi LADO, od utorka se mogu podići besplatne ulaznice
U

Besplatne ulaznice mogu se podići na recepciji Posjetiteljskog centra Đurđevački pijesci i to od utorka do petka od 12 do 15 sati te subotom i nedjeljom od 11 do 17 sati

Ne propustite

Drmeš, kolo, polka, zurka naziv je svečanog godišnjeg koncerta kojim LADO slavi svoj 74. rođendan, a koji će se u Đurđevcu održati u srijedu 8. studenoga u sportskoj dvorani Osnovne škole. Da biste osigurali svoje mjesto i mogli uživati u odabranoj koreografiji i vrhunskoj izvedbi, potrebno je podići besplatne ulaznice koje će biti dostupne već od utorka, 17. listopada na recepciji Posjetiteljskog centra Đurđevački pijesci i to od utorka do petka od 12 do 15 sati te subotom i nedjeljom od 11 do 17 sati.

Drmeš, kolo, polka, zurka program je kojim će LADO povesti publiku na plesno i glazbeno putovanje Posavinom, Moslavinom, Bilogorom, Turopoljem, Slavonijom, Baranjom, Srijemom, Međimurjem i Podravinom.

Repertoar ansambla sustavno se i kontinuirano proširuje i obogaćuje. a njihove energične i nadahnute izvedbe, koreografska ostvarenja i scenske interpretacije nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Koncert u Đurđevcu organiziran je uz potporu Ministarstva kulture i medija.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vesele kolone

FOTO Tako se slavi kraj nastave! Mali Radići dan iskoristili za odlazak u kino, pogledajte to veselje

Učenici diljem Lijepe Naše broje dane do završetka školske godine. Posljednji tjedan učenici Osnovne škole Braća Radić iz Koprivnice iskoristili...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×