22.9 C
Koprivnica
Nedjelja, 16. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
reprezentativan objekt

U đurđevačkom Poduzetničkom inkubatoru pružat će se potpora u razvoju postojećih i novih poduzetničkih ideja
U

Izgradnja Poduzetničkog inkubatora Đurđevac i smještaj stanara, nastavak je mjera iz Programa poticanja poduzetništva kojim Grad nastoji potaknuti što više poduzetnika početnika na pokretanje vlastitog posla i samozapošljavanje.

Ne propustite

Poduzetnički inkubator u Đurđevcu, projekt je koji je Stari grad d.o.o u partnerstvu s Gradom Đurđevcom prijavio na natječaj za sufinanciranje iz Europskog fonda za regionalni razvoj još davne 2016. godine.

Uspješno odrađena prijava rezultirala je izgradnjom reprezentativnog objekta u samom središtu grada, opremljenog svom infrastrukturom potrebnom poduzetnicima početnicima te iskusnijim poduzetnicima i poduzetničkim potpornim institucijama. Izgradnja Poduzetničkog inkubatora Đurđevac i smještaj stanara, nastavak je mjera iz Programa poticanja poduzetništva kojim Grad nastoji potaknuti što više poduzetnika početnika na pokretanje vlastitog posla i samozapošljavanje.

Ovo je još jedan europski projekt koji je, u gotovo godinu dana od otvaranja, ostvario značajnu poduzetničku aktivnost te ispunio planirane projekte pokazatelje koji su uvjet za pravdanje dobivenih sredstava iz EU fondova. Tako su u Inkubatoru smještena dvije poduzetničke potporne institucije, tri poduzetnika koji djeluju duže od tri godine i šest poduzetnika koji posluju kraće od tri godine, a svi oni zapošljavaju 44 osobe.

– Projekt Poduzetničkog Inkubatora vrijedan je 11 milijuna kuna, a poduzetnicima pruža mogućnost i potporu u razvoju postojećih i novih poduzetničkih ideja čime se osigurava razvoj lokalne zajednice i ostanak mladih u ovom kraju. Provedbom ovakvih projekata u našem gradu promiče se pozitivno poduzetničko okruženje gdje se mladim poduzetnicima koji koriste novoizgrađenu infrastrukturu uz razne usluge i mjere olakšava izlaz na poslovno tržište te razvoj samog poduzeća npr. kroz mjere sufinanciranja troškova najma, tehničko-tehnološki odjel s opremom za korištenje, ali i razne mjere potpore u poduzetništvu u suradnji sa Gradom Đurđevcom kroz koje poduzetnici mogu ostvariti pozitivan učinak na svoje poslovanje – rekao je gradonačelnik Đurđevca Hrvoje Janči.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pjesme Podravine i Podravlja

FOTO/VIDEO Dvorana na pitomačkom festivalu popunjena je do posljednjeg mjesta, zapjevala i poznata Filipinka

Počeo je glazbeni festival Pjesme Podravine i Podravlja, tradicionalni festival koji već više od 30 godina privlači ljubitelje tradicionalne...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×