17.6 C
Koprivnica
Utorak, 21. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

U Đurđevcu otvorena izložba Vuzmena košarica
U

Ne propustite

Župan Darko Koren otvorio je jučer u Hotelu Picok Đurđevac izložbu Vuzmena košarica. Sve košarice koje su bile prijavljene za izbor najljepše mogu se ondje razgledati do 8. travnja.

Najljepše su košarice izradili učenici OŠ Grgura Karlovčana iz Đurđevca i mališani Dječjeg vrtića Bubamara KalinovacIzmeđu 15-ak košarica, izložene su i prvonagrađene koje su izradili učenici OŠ Grgura Karlovčana iz Đurđevca i polaznici Dječjeg vrtića Bubamara Kalinovac. U sklopu izložbe Vuzmena košarica otvorena je i izložba Uskrsne rezanice. Tako su izloženi i eksponati umjetnika Ivice Vugrinca koji se mogu razgledati također do 8. travnja. Županijska turistička zajednica u suradnji s Dječjim vrtićem Vrapčić Drnje četvrtu godinu zaredom organizirala je izbor najljepše košarice koji je održan 23. ožujka na Zrinskome trgu u Koprivnici.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

U susjedstvu

UPRAVO Muškarac nožem na smrt izbo starijeg, ženu razrezao, u bolnici je

​Kako upravo doznajemo, danas  oko 17.25 sati dogodilo se strašno ubojstvo. Naime, policija navodi kako se ubojstvo dogodilo u...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×