RADI SE

U Đurđevcu se uređuju kanali kako bi se spriječile poplave u nekim dijelovima grada i prigradskih naselja

Svaki lijep dan koristi se za nastavak uređenja i ostalih kanala za oborinsku odvodnju. Tako je ovih dana završeno i uređenje i čišćenje kanala Čivićevac kod ŠRC-a.

08:37h
0
Foto: đurđevac.hr

Grad Đurđevac je u suradnji s Hrvatskim vodama i ove godine radio na uređenju kanala i okoliša oko kanala na području grada i prigradskih naselja.

Kanal u Starogradskoj ulici je još prošle godine produbljen te je donji dio kanala obložen betonom, dok su na bočnim stranama kanala postavljene kamene obloge. Ovih dana djelatnici Komunalnih usluga i javnih radova očistili su dno kanala od nakupljenih biljaka i otpada te su uredili okoliš oko kanala.

– Svaki lijep dan koristi se za nastavak uređenja i ostalih kanala za oborinsku odvodnju. Tako je ovih dana završeno i uređenje i čišćenje kanala Čivićevac kod ŠRC-a – poručuju iz Grada.

Nastavlja se sa opsežnijim uređivanjem odvodnih kanala kako bi se smanjili problemi s oborinskim vodama i kako bi prilikom većih kiša svi ti odvodni kanali mogli primiti veliku količinu vode, te bi se tako spriječile poplave u nekim dijelovima grada i prigradskih naselja.

Foto: đurđevac.hr
Foto: đurđevac.hr
Foto: đurđevac.hr