23.7 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 27. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
sveučilište sjever

U Đurđevcu se za buduće studente uređuje prostor Sveučilišta, Grad osigurao 300 tisuća kuna
U

Održavanje studijskih programa je velika stvar za Đurđevac u kojem postoji duga tradicija otvaranja IT tvrtki, kaže gradonačelnik Janči.

Ne propustite

Grad Đurđevac je ovog tjedna potpisao ugovor za sufinanciranje rekonstrukcije prostora budućeg Sveučilišta Sjever u Đurđevcu. Grad je osigurao financijska sredstva u iznosu od 300.000 kuna. To će omogućiti izvođenje elektro-instalaterskih radova, građevinsko-obrtničkih, strojarskih te stolarskih radova kako bi prostor bio spreman za buduće studente preddiplomskog stručnog studija Računarstva i informatike.

– Grad Đurđevac u svojem vlasništvu ima adekvatan prostor koji prilagođavamo sukladno tehničkim uvjetima za izvođenje nastave dok će Sveučilište osigurati sav potreban kadar. Održavanje studijskih programa je velika stvar za Đurđevac u kojem postoji duga tradicija otvaranja IT tvrtki te vjerujem da smo osiguravanjem preddiplomskog stručnog studija uvelike ispunili našu zadaću prema gradu i okolnim općinama, i da ćemo našem gospodarstvu osigurati kvalitetne kadrove za daljnji razvoj poduzetništva i gospodarstva, a s time i atraktivnija te dobro plaćena radna mjesta – rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči.

Sredstva su osigurana od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije iz programa Podrške regionalnom razvoju.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pri sv. duhu

Obilježava se Tjedan upoznavanja groblja, Komunalac je pripremio nove spremnike kako bi ono bilo još urednije

Koprivničko groblje Pri Sv. Duhu kojim upravlja Komunalac, kao član udruženja ASCE (europskog udruženja značajnih povijesnih groblja) i ove...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×