4.6 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
grad osigurao 61 tisuću

U dvije koprivničke škole uveden najavljivani produženi boravak, evo koliko će eura mjesečno izdvajati roditelji 60 osnovnoškolaca
U

Djeca su raspoređena u dvije grupe, polaznici prvih i trećih te drugih i četvrtih razred

Ne propustite

Nakon uvođenja jednosmjenske nastave, osnovne škole “Đuro Ester” i “Podolice” s početkom novog polugodišta krenule su s pružanjem usluge korištenja produženog boravka, a o čemu smo već i pisali u prosincu 2022. godine.

- Oglas -

Upravo zato su zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Ana Mlinarić, jučer, 16. siječnja obišle prostore škola u kojima se odvija produženi boravak za ukupno 60-ero djece nižih razreda.

U školi “Đuro Ester” ovu uslugu koristi 28-ero djece , a u školi “Podolice” 32-oje.

– Djeca su raspoređena u dvije grupe, polaznici prvih i trećih te drugih i četvrtih razreda – stoji na službenoj stranici Grada Koprivnice.

- Oglas -

Kako su istakle ravnateljice Sanja Prelogović i Helena Knežević učiteljice će s djecom raditi na pisanju zadaća, obrađivanju redovitog gradiva, a aktivno vrijeme provodit će kroz igru i razne sportske aktivnosti.

Mjesečni trošak produženog boravka roditelji će snositi u iznosu od 40 eura mjesečno uz dodatna dva eura za obrok po danu, dok je Grad u proračunu za 2023. godinu osigurao 61 tisuću eura.

Foto: Grad Koprivnica
Foto: Grad Koprivnica
Foto: Grad Koprivnica
Foto: Grad Koprivnica
Foto: Grad Koprivnica
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

ludbreška atrakcija

FOTO/VIDEO Roda Pera nije odletjela na jug, o njoj ove zime brine Stjepan: Prirasla nam je srcu, građani ju hrane i neopisivo joj se...

Poznato je da rode iz naših u toplije krajeve sele krajem kolovoza. No jedna roda ostala je Ludbregu, a...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti