24.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 14. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Svjetski dan Roma

U dvorcu Batthyany priređuje se izložba Život Roma Bajaša
U

Otvorenje izložbe će se održati na Svjetski dan Roma, 8. travnja, s početkom u 18 sati u dvorcu Batthyany.

Ne propustite

Program Ludbreg petkom ovog petka donosi otvorenje izložbe pod nazivom Život Roma Bajaša (Kustu d Bajaš). Riječ je o izložbi slika, skulptura i fotografija učenika likovne grupe Osnovne škole Kuršanec.

Likovna grupa OŠ Kuršanec je izvannastavna aktivnost koja okuplja učenike zainteresirane za likovno stvaralaštvo. Grupu čine uglavnom učenici romske nacionalne manjine. Aktivna je nekoliko godina, a učenici ostvaruju zavidne rezultate na likovnim natječajima, kako na državnoj, tako i na međunarodnoj razini.

Voditeljica Likovne grupe je učiteljica Ida Domišljanović.

– Trudim se rad učenika Roma što više prezentirati u javnosti jer oni to zaslužuju. Također, uz pomoć likovnih radionica nastojim ih motivirati za rad, olakšati integraciju, ojačati samopouzdanje, dati im podršku, poticati volju za likovnim stvaralaštvom i pridonijeti otklanjanju nejednakosti i diskriminacije – kaže.

Otvorenje izložbe će se održati na Svjetski dan Roma, 8. travnja, s početkom u 18 sati u dvorcu Batthyany. Ulaz je besplatan.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

OŠ Molve

FOTO Učenici iz Molvi prisustvovali na okruglom stolu “Gen Z Akademija”, nakon toga uslijedilo je fotografiranje s influenserima

U utorak, učenici 7. i 8. razreda Osnovne škole Molve prisustvovali su okruglom stolu pod nazivom "Gen Z Akademija"...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×