4.3 C
Koprivnica
Srijeda, 17. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
osiguranje

U dvorištu kloštranske Poljoprivredne zadruge u ponedjeljak i utorak tehnički pregled traktora i priključaka
U

Ne propustite

Zbog pandemije koronavirusa i poštivanja mjera zaštite od COVID-a 19, ali i uvođenja relaksacijskih mjera, Općina Kloštar Podravski i Stanica za tehnički pregled vozila Croatia Pitomača obavještava ovim putem mještane Općine Kloštar Podravski o rasporedu vršenja tehničkog pregleda poljoprivrednih traktora i njihovih priključnih vozila te registracije istih na terenu.

Tehnički pregled traktora i priključaka odobren je i vršit će se u Kloštru Podravskom 18. i 19. svibnja. Vrijeme pregleda je od 7.30 do 15 sati, a mjesto je dvorište Poljoprivredne zadruge Kloštar Podravski.

– Molimo sve sudionike da tehničke preglede obavljaju na propisan način i vodeći računa o socijalnom razmaku, pridržavajući se svih mjera zaštite od COVID-a 19 koje su na snazi – poručuju iz Općine.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

UZBUNE I SLAVLJA U HRVATSKOJ SAHARI

FOTO/VIDEO Anđela Lenhard Antolin predstavila svoju knjigu priča za najmlađe inspiriranu đurđevačkim posebnostima

Anđela Lenhard Antolin, poznata đurđevačka novinarka u Gradskoj je knjižnici predstavila svoju knjigu priča za djecu "Uzbune i slavlja...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×