13.5 C
Koprivnica
Nedjelja, 14. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

U Hrvatskoj je operacija nosa i grudi duplo jeftinija nego u EU
U

Ne propustite

CroMedicor, vodeći hrvatski portal za zdravstveni i medicinski turizam, objavio je opsežnu analizu cijena estetske kirurgije uz pripadajuću infografiku.

Istraživanje je pokazalo zapanjujuću razliku u cijeni estetskih zahvata među pojedinim državama EU, dok su estetske klinike u Hrvatskoj daleko najpovoljnije. Za neke tretmane estetske medicine cijene u Hrvatskoj su i do 65% jeftinije!

Kao primjer možemo navesti da je, prema istraživanju CroMedicora, prosječna cijena podizanja ženskih grudi u Italiji oko 6.200 EUR, dok je u prestižnim Hrvatskim klinikama cijena u pravilu ispod 3.000 EUR. Slično tome, operacija nosa u Ujedinjenom Kraljevstvu iznosi 4.700 EUR, u Italiji 4.500 EUR, dok je u hrvatskoj cijena istog zahvata tek 1.500 EUR. U susjednoj Sloveniji cijene mnogih estetskih tretmana su i više 1.000 EUR skuplje nego kod nas.

– Ovim istraživanjem još jednom se potvrđuje veliki potencijal Hrvatske da postane popularna destinacija za zdravstveni turizam. Iako imamo mnogo vrhunskih liječnika i klinika koji mogu zadovoljiti potrebe pacijenata diljem svijeta, sustavna promocija Hrvatskog zdravstvenog turizma realno je počela tek s projektom CroMedicor – navode iz toga portala.

Zdravstveni turizam omogućuje nove poslovne prilike, ne samo privatnim zdravstvenim klinikama već i drugim subjektima u turizmu budući da privlači strane posjetitelje i izvan turističke sezone. CroMedicor sustav nastao je kako bi organizirao zasada raštrkanu i nepovezanu ponudu zdravstvenog turizma u Hrvatskoj.

Spajajući privatne poliklinike, hotelijere, prijevoznike i druge turističke djelatnike u jedan sustav, stranim pacijentima omogućeno je lakše pronalaženje medicinskih i turističkih usluga.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Detalj s prometnica

DALA JE SVOJE Škodo moja, proizvodnje češke, krenem s tobom a vratim se pješke!

"Škodo moja, proizvodnje češke, krenem s tobom a vratim se pješke", napisao je jedan pratitelj facebook stranice Uživo sa...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×