28.5 C
Koprivnica
Nedjelja, 14. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
otvoreni prostor

U jednom danu zabilježena čak tri požara otvorenog prostora, gorjelo kod Apatovca, Molvi i Križevaca
U

Suha trava i raslinje zadaju velike probleme vatrogascima ovih dana

Ne propustite

Požari na otvorenom prostoru česta su pojava zbog neopreznog paljenja trave i niskog raslinja.

Tako su jučer na području županije zabilježena tri požara.

Prvi je izbio između 14.15 i 15 sati između Apatovca i Ludbreškog Ivanca. Tamo je na neutvrđen način gorjela suha trava i raslinje. Nije nastupila materijalna šteta, a požar su ugasili vatrogasci JVP-a Križevci i DVD-a Apatovec.

Zatim je oko 20.15 sati u Ivancu Križevačkom na neutvrđen način došlo je do požara trave. Nije nastupila materijalna šteta, a požar su ugasili vatrogasci JVP-a Križevci i DVD-a Glogovnica.

Posljednji požar zabilježen je između 21.30 i 22 sata između Molvi i Repaša, a tom prilikom je na neutvrđen način gorjela suha trava i nisko raslinje. Nije nastupila materijalna šteta, a požar su ugasili vatrogasci JVP-a Đurđevac i DVD-a Molve.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori 2024.

HDZ u Koprivnici, Sobota: SDP nosi samo probleme, a mi uz pomoć Vlade u županiji vodimo projekte teške 700 milijuna eura!

Nositelj liste u IV. izbornoj jedinici, potpredsjednik Vlade i ministar obrane Ivan Anušić (HDZ), kandidati HDZ-a na listi Darko...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×