4.6 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
sjednica

U Kalinovcu donesen proračun od 20 milijuna kuna, financirat će se brojni kapitalni projekti, vrtić i dalje besplatan
U

Općina će iz svojeg proračuna i u 2023. godini za svu djecu s područja Općine Kalinovac financirati punu ekonomsku cijenu u DV Bubamara Kalinovac

Ne propustite

Na sjednici Općinskog vijeća u Kalinovcu donesen je proračun za 2023. godinu u iznosu od 20.202.905,42 kuna ili 2.681.386,35 eura.

- Oglas -

– Iz Proračuna će se u idućoj godini financirati brojni kapitalni projekti, održavanje komunalne infrastrukture, sufinancirati udruge, programi školstva, socijalne skrbi, predškolskog odgoja, sporta te kulture. U planu je nastavak rekonstrukcije javne rasvjete na području Općine Kalinovac, rekonstrukcija ulice Kut, izgradnja novog dječjeg igrališta te izrada projektne dokumentacije za projekte koji se planiraju provoditi u narednim godinama – poručuju iz općine.

Općina će iz svojeg proračuna i u 2023. godini za svu djecu s područja Općine Kalinovac financirati punu ekonomsku cijenu u DV Bubamara Kalinovac, koja mjesečno po djetetu iznosi 2.505.,65 kuna.

Vijećnici su donijeli odluku kojom javnom isporučitelju daju na upravljanje i održavanje sustava javne odvodnje i uređaja za pročišćavanje otpadnih voda Općine Kalinovac.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

ludbreška atrakcija

FOTO/VIDEO Roda Pera nije odletjela na jug, o njoj ove zime brine Stjepan: Prirasla nam je srcu, građani ju hrane i neopisivo joj se...

Poznato je da rode iz naših u toplije krajeve sele krajem kolovoza. No jedna roda ostala je Ludbregu, a...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti