24.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 14. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

U Kloštru Podravskom održana likovna kolonija
U

Ne propustite

U subotu, 25. travnja u organizaciji Hrvatskog lovačkog saveza, Udruge „Kloštranska paleta”, Lovačke udruge „Srndać” te Općine Kloštar Podravski u lovačkom domu „Srndać” u Kloštru Podravskom otvorena je likovna kolonija kojoj je prisustvovao i zamjenik župana Darko Sobota.

Prisutne su pozdravili zamjenik Sobota, predsjednik HLS-a Đuro Dečak, općinski načelnik Siniša Pavlović zahvalivši na sudjelovanju svima koji su doprinijeli održavanju likovne kolonije. Na koloniji se predstavilo oko četrdesetak umjetnika, većinom članovi Palete i gosti iz Podravine i okolice. Djela nastala tijekom trajanja kolonije poklonjena su Hrvatskom lovačkom savezu.

Izvor: www.kckzz.hr 

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Jednosmjenska nastava

PROJEKT KRENUO Najveća hrvatska škola, koprivnička “Braća Radić”, ide u dogradnju, cijena kao čitava škola na Podolicama

Osnovna škola Braća Radić nije samo najveća osvnona škola u našoj županiji nego vjerojatno i najveća u čitavoj Hrvatskoj....
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×