6.8 C
Koprivnica
Četvrtak, 23. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ZAŽELI

U Kloštru Podravskom potpisali ugovor s Ministarstvom rada, zaposlit će žene na uslugama pomoći u kući
U

Projekt je vrijedan gotovo dva milijuna kuna.

Ne propustite

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike potpisalo je ugovor s Udrugom žena Kloštar Podravski u okviru otvorenog trajnog Poziva na dostavu projektnih prijedloga Zaželi – program zapošljavanja žena – faza 2.

Udruga žena Kloštar Podravski s obveznim partnerima HZZ-om Područni ured Križevci i CZSS Đurđevac te neizostavnim partnerom Općinom Kloštar Podravski, osigurala je projektom Ženska ruka pomoći ukupne vrijednosti milijun i 852 tisuće kuna zapošljavanje i osposobljavanje za 20 nezaposlenih žena koje će pružati pomoć i podršku za 120 krajnjih korisnika s područja Općine Kloštar Podravski.

Tvrtka DRAFT d.o.o. uspješno je izradila i prijavila projektni prijedlog. Svi sudionici ponosni su što je prepoznata važnost nastavka projekta ZAŽELI. Naime, kroz njega će se zaposliti žene koje teško pronalaze posao na tržištu rada te će krajnji korisnici nastaviti primati, osim usluge pomoći u kući i uslugu socijalne uključenosti. Na taj način se prevenira institucionalizacija na području općine.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

prigoda

[IMENDANI] Rebeka i Dražen današnji su slavljenici, čestitajte im!

Rebeka i Dražen današnji su slavljenici. Rebeka je racionalna, uzbuđena, bezgranična, energična, draga i zabavna osoba. Dražen je dinamična, snalažljiva, ugodna,...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti