14.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
velika čast

U Koprivnici će se igrati Svjetsko kadetsko prvenstvo u rukometu, dolaze Japanci, Egipćani, Islanđani, Brazilci, Španjolci…
U

Osim Koprivnice, gradovi domaćini su Varaždin, Rijeka i Opatija

Ne propustite

Koprivnica je već nekoliko puta bila domaćin međunarodnih rukometnih natjecanja za mlađe kategorije, a isto će se dogoditi i ove godine. Naime, početkom kolovoza, točnije od 2. do 13. kolovoza, Hrvatska je domaćin Svjetskog kadetskog prvenstva, kojem su gradovi domaćini Varaždin, Rijeka, Opatija i Koprivnica.

U petak je u Zagrebu održan ždrijeb skupina nakon kojeg je postalo jasno da će se u Koprivnici igrati grupe C i D. To, pak, znači da će podravska metropola biti domaćin Egiptu, Islandu, Japanu i Češkoj, koji igraju u skupini C, odnosno Španjolskoj, Južnoj Koreji, Brazilu i Bahreinu, koji su svrstani u skupinu D. Iz svake skupine dvije reprezentacije prelaze u drugi krug, koji će se, također, igrati u Koprivnicu, dok će se sama završnica igrati u Varaždinu.

Inače, na Svjetskom prvenstvu igrat će čak 32 reprezentacije, koje su razvrstane u osam skupina. Dakle, svaki grad domaćin je dviju skupina.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Koncert za pamćenje

FOTO/VIDEO Džentlmeni za kraj vikenda punog sadržaja u Pitomači

Koncert popularnih Džentlmena, jednog od najpopularnijih pop-tamburaških sastava, pokazao se kao pun pogodak za sve okupljene na pitomačkom glavnom...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×