U Koprivnici nova prometna, a u Bakovčicama vozač pobjegao s mjesta nesreće

15:01h
0
Križanje Mosne i Gupčeve često je mjesto prometnih nesreća // foto: Ivan Brkić

Križanje Mosne i ulice Matije Gupca u Koprivnici, danas prijepodne bilo je mjesto nove prometne nesreće, u kojoj na svu sreću nije bilo ozlijeđenih osoba. Do nemilog događaja došlo je zbog oduzimanja prednosti prolaska, uslijed čega su se sudarili osobni i teretni automobil.

 

MARKETING EPODRAVINA.HR

Kao što smo već spomenuli, ozlijeđenih osoba nije bilo, ali je zato zabilježena poprilična materijalna šteta. Inače, ovo raskrižje, koje se nalazi u širem središtu grada, zbog loše preglednosti slovi kao tempirana bomba. U posljednjih godinu i pol tamo je zabilježeno desetak prometnih nesreća, u kojima na svu sreću, nije bilo ljudskih žrtava.

 

Posla s nesavjesnim vozačima policija je danas imala i u Bakovčicama, gdje je 36-godišnjak iz Glogovca, automobilom udario 25-godišnju biciklistkinju te pobjegao s mjesta nesreće. Na njegovu nesreću, potraga za njim kratko je trajala te je „odbjegli vozač“ pronađen na kućnoj adresi.  Tom prilikom policija je ustvrdila da neoprezni vozač nije bio pod utjecajem alkohola, ali je zato upravljao neregistriranim automobilom, što vjerojatno i objašnjava njegov bijeg sa mjesta nesreće.

Foto: Ivan Brkić

Nastradala djevojka završila je sa teškim tjelesnim ozljedama, neopasnima po život, i trenutno se nalazi u Općoj koprivničkoj bolnici.

U posljednja 24 sata policija je zabilježila tri prometne nesreće koje su izazvali neoprezni vozači.

čitam...